reede, september 12, 2008

Ei salli sallimatust

Tigedust täis autojuhid, kes täna hommikul mingitel isiklikel põhjustel üritasid maailma paremaks ja õiglasemaks muuta liikluseeskirju rikkuvat mind (ikkajälle 1.ühesuunalisel teel vastassuunas sõitmine, äärmiselt teeservas, laveerides sinna pargitud autodest mööda ja kedagi segamata ning 2. ratta seljast maha tulemata täis tähelepanu ja olles väga jalakäiate kiirusega) l sihilikult rammides, ilmselge püüuga mind koos rattaga alla ajada- see pole lahendus.
Piisavalt laial teel, mis kitsenenud vaid pargitud autode võrra ei ole ju iseenesest tarvilik sõita joonelt peaaegu vasta äärekivi sel kohal, kus juhtun mina olema.
Ja kenasti rohelisega üle tee minnes - oleks juht ka lihtsalt jalakäijale suure hooga jalgu kihutanud?
Mõrtsukjuhid!
Mingi haige ärategemine käib.

Vaatasin eile veidi Värsket Ekspressi. Just seda venekeelse uudistesaate lõiku.
Mõned puhtatõulised maksumaksjad, kes vihkavad kõiki venelasi, homosid, neegreid, invaliide, rumalaid, naisi, lapsi, vanureid ja muude tunnusjoontega inimesi ning soovitavad sisuliselt kõik kuhugi ära, saarele saata - palun, minge ise ja tehke endale oma õiglaste puhtatõuliste saar ja elage õnnelikult elu lõpuni.

Mis kurat inimestel viga on?

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

selle kõige pärast ei suudagi ma juba pikemat aega tunda, et "eestlane olla on uhke hea hää" :(

kurvaks teeb, aga ei ole olla ei uhke ega ka hea, piinlik ja valus on

siin olles seda nõmedust niiväga ei tajugi, võtad paratamatusena aga kui korraks ära lähed ja näed, et inimesed võivad võõraste ja ka omade suhtes olla märksa abistavamad, lahkemad, avatumad (ps: ma ei ole sissetoov turist, pigem abivajav rändur) teeb nukraks, et eestlane selline ei ole.