kolmapäev, juuli 28, 2010

Otsime modellid. Neiud, töötage naudinguga!

'
Veelkord töökuulutuste lainel. Seekord veebilehelt Soov.

Otsime modellid. Neiud, töötage naudinguga! 20 000 eek kuus



Valime kenad neiud, vanuses 18 kuni 30 aastat. Pakume tööd Web-chatis - 20 000 eek võite teenida kergelt, kuus! Istud arvuti taga kontoris, mis asub Tallinn kesklinnas ja naudid tassi kohvi, chatid jututoas külastajatega välismaalt meie kodulehel ja flirdid läbi veebi-kaamera, ja teenid raha iga minutis! Palk iga nädalas. Töögraafik on täiesti vaba, võid töödata igal ajal: hommikul, pärastlõunal, õhtul ja öösel - meie kontor töötab ööpäevaringselt! Inglise keele valdamine kooli tasemel - Arvutioskus ( Interneti kasutamine) Täpsemat infot vestluses. Ärge raisake oma aega – registreeruge kohe vestlusele.


Mis pagana firma see selline on, kus veebkämmis meelalt naeratamise eest raha saab.
Ja mis pagan neil väljamaalastel viga on, et nad seda asja ostma peaks?
Ok, maailm on imeline koht, ma tean.
Aga see hüüumärgiga üleskutse pealkirjas on rinda rõõmsaks tegev :)

'

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

looda sa jah, et pelgalt naeratuse eest .. ;)

Robin ütles ...

Tegelikult on see süsteem palju keerulisem. Töötad webcami taga ja ajad inimestega chatis juttu, eesmärgiks on meelitada mehi endaga privasse, mis maksab mingi dollar minutist või misiganes ja siis kui soovi on võid talle tantsu teha ja muud ka näidata, kui ikka väga rõõmsaks soovid kliendi teha.
Töötasu tiksub selle pealt, kui palju selliseid meelaid härrasmehi ühe päevaga privasse tirid + ... (x faktor).

Lihtsam on kuhugi päris strippariks minna, saad vähemalt tantsu lüüa ja ei pea päev otsa tutti lehvitama dollari eest minutis. :P