kolmapäev, jaanuar 20, 2010

Ärritunud kodanik

'
Loen Postimehe onlinest uudist: Kristiine keskus paneb täna välisuksed kella 18-st kinni, kuna kõik töötajad tahavad järeljõulupidu pidada. Noh, selge, mõistlik, teatavaks võetud, arvestan.
Kommentaarides ent leidub üks nördinud lugeja:
20.01.2010 12:24
upps : Mis Te arvate, kas oleks mõistlik kui nt. TV3 lõpetaks üks päev oma saated kell 18.00, sest kõik TV 3 töötajad tahavad pidutseda, või nt. kell 18.00 lõpetaks EMT mobiilivõrk oma teenusepakkumise ( kuigi võrk toimib n.ö läbi õhu, on seal ka ju füüsilised inimesed kes selle toimimist jälgivad ja vajadusel sekkuvad) , sest vaja ju pidutseda. Mida siis inimesed arvaksid, Muidugi on nad kõik eraettevõted ja korraldavad oma elu kuidas tahavad, kuid kui sa oled juba ühiskonnas sellise positsiooni võtnud, et midagi pakkuda ( olgu see siis õõpäevane mobiiliside, teleülekanded või ostuvõimaluste pakkumine ) siis peaks ka seda järjepidavalt pakkuma, mitte nii et täna tahan pidu pidada ja panen varem kinni.


Vot siin ma nüüd küll aru enam ei saa.
Milles probleem?
Solvunud ostleja ei saa ostelda sel õhtul antud asutuses ja mis siis?
Mingu see 1 päev teise poodi või käigu varem ära.
No nii krdi mugavaks on elu läinud. Talle teatatakse viisakalt ette, et sry, sulgeme.
Aga mõni töll ikka otsib oma ÕIGUSI ja iriseb kõige kallal.
Elukvaliteet kannatab või?
Idiootsus, ausõna.

1 kommentaar:

KR ütles ...

Küll on ikka inimesed erinevad. Ma kuulsin hommikul raadiost seda uudist ja silm läks märjaks, et nii tore, et müüjatest ka hoolitakse... :)