teisipäev, august 08, 2006

HAAAA vol.1.

Mulle ei meeldi mõningad olukorrad, kus on valida halva ja halva vahel. Sest ükskõik, kumbapidi käitud, saab keegi haiget. Eriti veel, kui ise endas kindel pole. Ehhhh, suhted on üldse keerulised asjad. Pipraviin on konkreetne asi. Sirge, kange, muretu. Ükskord peab otsustama nagunii. Jälle. See kõik on juba olnud. Kalestumine. Huvitav, kas suudan kunagi veel lihtsalt õnnelik olla? Rohkem, kui pool tunnikest miskitel imelik-imelistel hetkedel, mis olen keskendunud ainult killukesele elust? Minevikku tagasi ei saa, nii et see võimalus tuleb nimekirjast maha tõmmata. "Möödunut me nagunii ei taasta, oli tõde siis või vale seal...". Valetan juba liiga palju. Vähe sellest, et teistele, juba ka endale. Peab väga tähelepanelik olema. HAAAA, mina ja tähelepanelikkus!!! HAAAAA, mina ja lühimälu! HAAAAAA!
Ei ole midagi, saage haiget ja kogemusi! Õpite ise oma otsuseid tegema. Miski pole ettemääratav, kui tegu on teise iseseisva inimesega. Miski pole ette kindel. Enamasti on tegudel tagajärjed. HAAAA!!!

1 kommentaar:

Nurrru ütles ...

Tegudel on tagajärjed.. ja nendest tulebki õppida või siis mitte???? Mõni õpib, mõni mitte. Kõik on inimeses kinni. Me pidavat hällist hauani õppima. Aga.. :)