kolmapäev, aprill 28, 2010

Panus maailma päästmisse - ökoseks!

'
Artikkel.


USA väljaanne Chicago Tribune andis näpunäiteid ökoseksi harrastamiseks.
Väljaande kinnitusel säästab ökoseks keskkonda, kuid samas aitab intiimelu mõnusamaks muuta.
Kasutada tuleks biolagunevaid kondoome loomseid proteiine ja nende aseaineid sisaldavate kondoomide asemel.

(On see ikka kindel, et need juba akti ajal ära ei biolagune? Taaskasutatavad kondoomid oleks ju samuti öko!)
Iha ja seksuaalset erutust tekitavaid aineid leiab mitmetest taimedest ning juurviljadest. Seksuaaliha tõstavad näiteks kõrvitsaseemned, ingver, seller, austrid ja kakao. Naiste puhul ei ole šokolaadi söömine lihtsalt magusaisu, vaid see maiustus mõjutab seksuaalsust.
Kasuta orgaanilisest puuvillast aluspesu. Orgaaniline pesu ei tähenda, et see on vormitu ja inetu. Müügil on mitmeid seksikaid alusrõivaid, mille valmistamiseks on kasutatud orgaanilist puuvilla, siidi ja sojat. Seksikas ja keskkonnasõbralik ei pea teineteist välistama. Looduslikust materjalist aluspesu võib tekitada tunde, nagu ei oleks üldse pesu seljas.

(Heintest niudevöö ümber ja kärab küll!)
Seksimängudesse saab kaasata näiteks puidust kööginõud. Need, kes on harjunud kasutama piitsa, saavad piitsutada näiteks ka puust lusika abil.
(Eeee... piitsutada puulusikaga??? Kurikaga ei tahaks või?)
Looduslikud libestid – kunstlikke ja mürgiseid aineid sisaldavate libestite kõrval on ka müügil looduslikest komponentidest valmistatud libesteid.
Hellita partnerit massaažiga. Massaažiõlid sisaldavad palju kasulikke aineid nagu mandli-, jojoba-, seesamiseemne ja oliiviõli, mis muudavad naha pehmeks ja vastupandamatuks.
Seksimängudes saab kasutada ka kanepiköit, mis on mõnusam ja pehmem kui kunstlikud köied.
Lisaks voodile tasuks kaaluda seksimispaigana ka vanni. Mis oleks veel romantilisem kui intiimakt ökoseebi mullidega vees küünalde valgel. Kuid romantilisi hetki võib veeta ka mõistliku kuumusega saunas.
Süüa ökošokolaadi, mis tekitab ajus mõnutunde ning võib viia mõtted seksile.
Käsitööna valminud ökošokolaad ei lisa ainult seksiiha, vaid aitab turgutab ka majandust ja aitab kakaotootjatel toime tulla.

Et.. tehke kõike, mida ennegi, aga pingsalt ökotooteid kasutades!
Ja jälle sammuke maailmapäästmiseks tehtud..

Kommentaare ei ole: